Gratis frakt!

Vi har alltid gratis frakt på våre produkter. Vareprøver er også gratis og bestille. Du kan bestille 5 av gangen

Kontakt oss ved spørsmål

Vi klarer ikke å formidle alt over nett. Derfor er det bare å slå på trådne eller komme innom.

Utsett betalingen

Med klarna er det mulig å utsette betalingen. Dele opp betalingen, på kort eller stykkevis. blabla

5 Års garanti

Våre produkter er sykt bra og det garanterer vi for! Vi har derfor 5 års garanti på våre produkter.

Dette er oss

Alle mann alle. Like sultne alle sammen

Fra venstre
Johan
Anne Kathrine
øyvind
petter
Daniel

Om Akasa

Hvordan det hele startet

Min grunder reise startet opprinnelig i 2015 da jeg registrerte mitt første firma. Opprinnelig skulle dette bli et klesmerke og hete Bjoerk. Tanken var å produsere herreskjorter av høy kvalitet.
Etter å ha designet ett skortemønster med god hjelp fra skredderfamilien Ringvold som er flinke til å sy sammen både det ene og det andre, gikk turen til Kina for å komme i kontakt med fabrikker. Jeg dro alene til Canton Fair i Kina Guanghzou og fikk kontakt med mange besøkende. Det var en spennende opplevelse der jeg kom over mye forskjellige folk og kultirer. Den kinesiske handelskulturen er noe helt for seg selv så dette var artige tider.  Ettersom dette var mitt første firma gikk jeg i en klassisk grunder felle og brukte opp pengene jeg hadde lånt opp på huset før produksjonen kom ordentlig i gang. Samtidig tynget private utfordringer og jeg måtte legge drømmen om et eget klesmerke på hylla en liten stund.

Under oppstarten fikk jeg et godt innblikk i norsk moteindustri og fant raskt ut at dette var et segment jeg ønsket å holde meg i. Norsk mote fasinerte meg veldig og etter litt ble tanken om å starte en klesbutikk for bare norske klesmerker født. Jeg jobbet mot en nettbutikk i 2019 og endte på å kjøpte en nettbutikk i wordpress. Jeg forsto lite av hva jeg ga meg ut på og hvor mye teknisk kompetanse jeg egentlig trengte, men jeg lærte utrolig mye på kort tid og har siden jobbet mot det samme målet som er å få denne butikken til å produsere tall. 

i 2020 meldte meg opp på et oppstartskurs i regi av Norwegian Fashion Hub som varte over 4-5 kvelder. Her lærte jeg en god del men mot slutten av kurset dro jeg på meg en hjernerystelse og fikk ikke det utbyttet jeg hadde håpet. Kurset staket en klar vei på hvor jeg ville og gjorde det klart at jeg måtte ut å høste enda mer kunnskap. 

Hvordan det utviklet seg

Sommeren 2020 så jeg en mulighet i kjølevannet av Covid krisen da en annonse fra Noroff fagskole dukket opp på skjermen. Allerede samme kveld sendte jeg inn en søknad på studier i Digital Markedsføring. Det impulsive valget er noe av det smartere jeg har gjort da jeg virkelig har fått et løft av dette.

I prinsippet hadde jeg jo kastet meg ut i en typisk flermanns startup alene, så det skulle bare mangle at det tok litt lengre tid en hva jeg først trodde. Etter å ha blitt kjent med en rekke personer i norsk motemiljø og skaffet meg en god innsikt i hvordan klesbransjen fungerer er jeg enda sikrere en noen gang at dette er hva jeg vil satse på! koste hva det koste vil om det så betyr at jeg må lære meg enda mer teknikk og jobbe på helt andre ting en det jeg ser nå så skal jeg aldri gi meg! Dette firmaet representerer en del av min identitet.  

Daniel: blabla bla

Så her er vi i dag. Det starter å gå mot slutten av studier og med mer pågangslysst en noen gang har denne butikken på ny blitt åpnet. Jeg har stor tro på at 2021 blir året jeg bryter igjennom og fakatisk får butikken til å gå rundt. I skrivende stund er jeg alene om å jobbe på butikken. Så alt fra, Bilder, annonser, innhold, sosiale medier, wordpress, kundekontakt, leverandørkontakt, økonomi, nyhetsbrev, markedsføring, strategi, branding, frontend, salg og backend gjøres av enmannsavdelingen. Det er lett å se tilbake et par år og le litt av tanken om at jeg trodde jeg kunne lære meg alt dette på bare et par måneder og skape omsettning på kort tid. Jeg var gal nok til å starte alene og heldigvis seig nok til å bite meg fast i målet om å få dette til å gå.

Øyvind. Blablabla

I hovedsak vil klesmerker som har et etisk eller miljørettet fokus komme forran andre i varesortimentet.

Nå kan du finne merkene Aigi, fair and square og Norlender i sortimentet.
Med et beskjedent mål om å tilby 5 nye klesmerker i året framover håper jeg butikken vil kunne ha et varesortiment som er bredt nok til at du som kunde kan få et gdt innblikk i hvor mye fantastisk vi faktisk har å tilby fra Norge.

Ettersom jeg er fra Kjelsås ønsker jeg å åpne min første butikk i lokalområdet her.
Det meste av bilder til markedsføring og lignende en stund framover vil være fra området lokalområdet på Kjelsås.

5 års garanti !

Noe av det fineste vi vet er skikkelig håndverk!
Derfor velger vi kun å jobbe med de flinkeste fagfolkene lik oss selv. 
Vi har nå 4 leverandører vi samarbeider med. Vi er på ingen måte bedre
en produktene vi selger, derfor gjelder det å jobbe med de beste. 

Vi har i vår seleksjon hatt strenge kriterier til design og kvlitet gjennom hele kjeden.
Vi er så sikre på kvaliteten vi leverer at vi gir deg 5 års garanti på alt tregulv!

besøk oss på Stabekk

Rett utenfor Oslo ring 3 på sjarmerende stabekk ligger våre flotte lokaler.
Akkurat der du tror det ligger og midt i smørøyet rundt hjørnet. 

Gratis frakt!

Vi har alltid gratis frakt på våre produkter. Vareprøver er også gratis og bestille. Du kan bestille 5 av gangen

Kontakt oss ved spørsmål

Vi klarer ikke å formidle alt over nett. Derfor er det bare å slå på trådne eller komme innom.

Utsett betalingen

Med klarna er det mulig å utsette betalingen. Dele opp betalingen, på kort eller stykkevis. blabla

5 Års garanti

Våre produkter er sykt bra og det garanterer vi for! Vi har derfor 5 års garanti på våre produkter.

Vi ønsket oss tung klang i trinnet på herregården når vi skulle legge parkett i antreèn og trodde parkettunderlag ville gjøre nytten. men vi fik råd om å lime parketten! Vi ble imponert hvor tung klang gulvet fikk
Big Bows
Nor AS
Vi var på utkikk etter en skikkelig sengegavl og forelsket oss i Smidhuja veggpanel. det gle kjempefint
Long John
Tha man
Laminaten vi skjøpte ser ut som treverk enda. Fantastisk produkt.
Arti stison
Reciever

958 55 586

Bjoerk Digital Media Byrå

Ved å godta GDPR gir du oss datagrunnlag vi kan studere og benytte til opplæring. På forhånd takk. Man godtar dette i boksen her :)

Om du skulle ønske å vite mer se https://bjoerk.no/personvern for mer info. Der kan du også bestille all informasjon vi  har lagret om deg hvis du skulle ønske det.