Hvordan snur man en nettbutikk om til en potensiell penge maskin uten å selge via nett? Dette får du vite mer om på webinar 9/6-2021


Dette er noe av hva du lærer på webinaret

Besøkende til nettbutikken

 

 • Facebook

   

 • Google my business

   

 • Søkemotor
  optimalisering

   

 • Er all trafikk god trafikk?

Hvordan tjene på besøkende

 

 
 • Hvordan fortelle om et produkt med historier

   

 • Landingsside

   

 • A/B testing

   

 • Tallfesting av trafikk

   

 • Hvordan tjene uten å selge på nett, i en nettbutikk

Dette er kunden jeg skal snakke om!


Akasa & Partner er en eksklusiv forhandler av unike gulv, tepper og interiør med mange års erfaring i markedet.

 

Akasa eies og drives av Anne Kathrine Sægrov. Hun har gjennom ulike samarbeidspartnere vært i gulvbransjen siden 1997. I Akasa forhandles et knippe utvalgte produsenter av meget høy kvalitet der fellesnevneren er eksklusive varer til gulvet.  

Både prosjektmarked og forbrukermarked
Akasas marked er hovedsaklig til prosjektmarkedet, men den siste tiden har de hatt et ønske om også å tilby sluttkunder mulighet til å handle varer.

Personlige råd og service er Akasa sin styrke 
Det er ofte mye man lurer på ved kjøp av gulv og tepper. Akasa kan rådgi deg slik at du får akkurat rett kvalitet til ditt prosjekt eller hjem. Ta kontakt med eller avtal et møte på showrommet til Akasa Stabekk på nr 922 33 944

Her er en teaser på en lavkost ad vi produserte for Akasa

Med små midler produsere vi en video som konverterte SYKT godt på nettet med en klikkrate på… Vell det finner du ut på onsdag den 9/6 kl 9:15. meld deg derfor opp på webinaret om digital markedføring. 

Hvordan kan man selge et gulv til 2700kr pr M2 over nett?

Salget over nett gikk sakte for Akasa. La oss stadfeste at det ER vanskelig å selge et gulv med m2 pris på 2700 pm m2 gjennom en pc skjerm.
Vi gikk derfor vekk fra fokus på salg og ga hele nettstedet en annen kjerneoppgave for å generere omsettning. 

Bjoerk Digital Media Byrå

Ved å godta GDPR gir du oss datagrunnlag vi kan studere og benytte til opplæring. På forhånd takk. Man godtar dette i boksen her :)

Om du skulle ønske å vite mer se https://bjoerk.no/personvern for mer info. Der kan du også bestille all informasjon vi  har lagret om deg hvis du skulle ønske det.