Hjemmeside bjoerk media

Din flotte hjemmeside kan bli ferdig på kort tid!

Send jobben til en designer og du vil få et resultat du ikke hadde sett for deg.

Hvor skal man starte?? Det er en jungel av muligheter når det kommer til hjemmesider! Jeg forstår at det kan være en tung oppgave å sette seg inn i. Heldigvis har du superstudenten her som virkelig brenner for web utvikling og markedsføring. Jeg tilbyr meg å sette opp en hjemmeside for deg til liten pris. på 4000 kr. 

Dette er en liten del av smørbrødlista jeg da går igjennom. 

Din nye hjemmeside vil både se fantastisk ut og prestere godt mtp SEO (søkemotor optimalisering)

Hjemmesiden jeg setter opp for deg er din til odel og eie. Du kan selvfølgelig få med deg hele butikken eller at jeg jobber på din server. Opp til deg. Nettstedet blir satt opp slik at det er SEO (search engine optimization) vennlig. Noe som er kritisk for at siden din skal bli forsått, lest enklest og dypest av Google. Dette vil gi en større strøm av kunder til din nettside. Om noen søker etter pizza på et bestemt sted i Oslo er det vell en fordel at du har gjort alt du kan for å få google til å sette pizzasjappa di på toppen. Det fine med god SEO optimalisering er også at nettsiden selv blir funnet av publikum ved liten innsats når jobben først er gjort. 

Hjemmesiden vil også få måleverktøyet Analytics installert. Dette er et verktøy man benytter for å lese nettrafikk i forståelige grafer. Dette hjelper deg å forstå dynamikken på din hjemmeside godt. Man måler også resultater av jobben du gjør her ved å se hvordan publikum endrer atferd og er å regne som proffenes verktøy. Om man legger inn målrettet markedsføring fra klokken 10.30 til 13.00 og øker antall besøkende til siden din, vil du ha større mulighet for å konvertere kunder om du vet at siden din faktisk leverer til overskudd i det gitte tidsrommet. Dette er bare et av mange områder man kan benytte siden som settes opp som en aktiv ansatt i bedriften. En hjemmeside skal aldri være en plakat, men heller et organ som fører besøkende til en handling du på forhånd har planlagt nøye (antall påmeldinger, eller kjøp). Slik jobber et profesjonelt nettsted mens du drikker kaffe og koser med tastaturet. 

SSL følger også med hjemmesiden din uten ekstra kostnad. Dette er normalt sett noe man må betale for men du får det av oss på kjøpet ettersom generasjon prestasjon er de kuleste kidsa.

Vi setter som en bonus opp epost adresse med domenet som mailadresse og kobler denne mot din PC på Outlook. Vi anbefaller på det sterkeste at bedriften bruker Office pakka, men om dere bruker Gmail så går dette også fint. 

 

Om du ønsker mer info så (ikke ring meg på tif 40077007). eller kom innom Noroff på alexander kiellands plass. 

 

Markedsføring

kr 1500
Month
  • Kartlegge
  • Aksjonere
  • Analysere
begrenset

Hackathon

kr sjampis
  • Klassen samlet
  • 240 Arbeidstimer
  • 37,5 kr pr time...
dual screen, programming, coding