Hjemmeside bjoerk media

Din flotte hjemmeside kan bli ferdig på kort tid!

Når du lar studenter lage hjemmesiden for deg får du ikke bare super lav pris, men dette hjelper oss til å feste teori til praksis. Det setter vi utrolig pris på!

Hvor skal man starte? Det er en jungel av muligheter når det kommer til hjemmesider! Vi forstår at det kan være en tung oppgave å sette seg inn i. Heldigvis er vi i Bjoerk Media studenter på akkurat dette og brenner virkelig for web utvikling og markedsføring. Vi tilbyr derfor å sette opp en bra hjemmeside til liten pris. 3000 kr er en liten kost for en hjemmeside som inkluderer smørbrødlista satt opp under.  

Din nye hjemmeside vil både se fantastisk ut og prestere godt på SEO

Hjemmesiden vi setter opp for deg er din til odel og eie. Siden blir satt opp slik at den er SEO (search engine optimization) vennlig. Noe som er kritisk for at siden din skal bli forsått og lest på best mulig måte av Google. Dette vil øke trafikken på siden din ettersom at fler vil kunne finne fram til deg. Om noen søker etter pizza på et bestemt sted i Oslo er det vell en fordel at du har gjort alt du kan for å få google til å sette ditt serveringssted på toppen. Det fine med god SEO optimalisering er at markedsføringen da jobber gratis for deg etter det er satt opp. 

Hjemmesiden vil også få måleverktøyet Analytics installert. Dette er et verktøy man benytter for å lese nett trafikken som statistikk og grafer. Dette hjelper deg til å forstå dynamikken på din hjemmeside. Om man ser at aktiviteten på resturant siden din er høyest i lunsjen på skolen  ved siden av, kan det være greit å legge til grunn at to man sender rettede annonser for studentrabatt et par timer før lunsj. Dette er bare et av mange områder man kan benytte statistikken som analytics produserer.

SSL følger med hjemmesiden din uten ekstra kostnad. Dette er normalt sett noe man må betale for men du får det av oss på kjøpet ettersom vi er de nye kule barna i gata.

Vi setter opp en epost adresse og kobler denne mot din PC på Outlook. Vi anbefaller på det sterkeste at bedriften bruker Office pakka. men om dere ikke gjør det så kan vi koble den opp mot en Gmail konto også. Da kan du logge inn på mailen fra hvor som helst. 

 

 

Markedsfør

kr7500
kr 2500
Pr Måned
  • 5 Annonser
  • Markedsplan
  • Ready Sett Go
Populær

PROFFEN

kr25000
kr 9000
Month
  • Kartlegge
  • Aksjonere
  • Analysere
dual screen, programming, coding
Bjoerk Digital Media Byrå

Ved å godta GDPR gir du oss datagrunnlag vi kan studere og benytte til opplæring. På forhånd takk. Man godtar dette i boksen her :)

Om du skulle ønske å vite mer se https://bjoerk.no/personvern for mer info. Der kan du også bestille all informasjon vi  har lagret om deg hvis du skulle ønske det.