Kontakt | Bjoerk Media

Jeg håper å høre fra deg

Så artig at du klikket deg hit, det var nemmelig planlagt til punkt og prikke. Jeg staket ut veien din som ble nøye planlagt av meg. Jeg håper du er her fordi du vil at jeg skal føre mennesker til deg slik jeg førte deg helt hit.  

Tilbake til alt det fine du og jeg kan gjøre på nettet… Så er jeg seriøs når jeg sier jeg er seriøs og noe utenom det vanlige. Jeg kan benytte kreative måter å jobbe på for å oppnå maksimal effekt av markedsføringen. markedsføring handler for meg om å skille seg ut for å skape et lite sjokk. Kombiner dette med den digitale markedsføringskraften over passende kanaler. Så skal jeg gå god for at du har du noe unikt. 

SNakKes

Bjoerk Digital Media Byrå

Ved å godta GDPR gir du oss datagrunnlag vi kan studere og benytte til opplæring. På forhånd takk. Man godtar dette i boksen her :)

Om du skulle ønske å vite mer se https://bjoerk.no/personvern for mer info. Der kan du også bestille all informasjon vi  har lagret om deg hvis du skulle ønske det.