Markedsføring

Jeg utlyser kun de tjenestene vi har hatt på skolen til nå eller andre ting jeg selv føler jeg kan bra nok til å kunne fortelle om brått om du skulle vekket meg på natta. Lista vil derfor fylles opp lengre ut i semesteret ettersom jeg også da blir enda mer spisset selv.
bildet viser grafer på en skjerm og representerer markedsføring

SEM

(Search engine marceting) er noe som selv kjøres mot bjoerk.no nå. Tilsammen kjøres 9 anonsesett mot dette nettstedet nå. Vi har valgt å huke inn klikk med SEM på litt trdisjonelt rare søkeord. 

Det er stør sansynlighet for at du har kommet deg hit etter å ha søkt påBrutalist, brutalism, utradisjonell markedsføring, digital utradisjonell markedsføring, high end markedsfring. markedsføring kunst. brutalist webdesign, spesiell hjemmeside design. Eller lignende. 

Dette har vi gjort for å ikke kaste vekk penger til som ikke er potensielt interesserte det vi driver med som er markedsfring av de mer kunstneriske firmaene  din forhåpentlivgis ditt og som måtte ha nytte av det. Med det designet nettsiden har, peker vi oss også mot et snevert klientell som alt vet hva de vil ha. Brutalist inspirert og utradisjonelt utfall. Helst i arketypen Rebell

Jeg hjelper deg med SEM markedsføring så da vet du hva du har å gjøre. (ikke ringe meg)

SEO

(Search Engine Marketing) har jeg rukket i middels grad å få nettstedet seo vennlig. Her har jeg valgt å gjøre en lengre innsats med noe nedsatt intensitet da det er nok å drive med i forbindelse med skole etc. og at det samtidig blir mer å gjøre jo større siden blir. (iløpet av sommeren 2021 tipper jeg det burde starte å se fint ut)

Men trenger du derimot hjelp så er jeg tilgjengelig nå for dette.  

Derimot har vi jobbet veldig mye mot analyser. Om du ønsker råd om søkemotoroptimalisering så sl på troden. Selvfølgelig kan jeg kjøre en rask analyse gratis for deg. Jeg svarer veldig gjerne på spørsmål du måtte ha tilknyttet dette, også om du er en annen student. 

Hvorfor bruke studenter?

Fordi vi har de freskeste hodene og ser løsninger som gubbeklassen over 35 ikke får med seg.

Identitets arbeid

Hvilken gubbe har et friskt hode nok til å like brutalis inspirerte hjemmesider? (de er jo laget for å se stygge ut) Jeg sier noe om Rebell i footeren om du ikke har fått det med deg enda. (bare å bla nedover nå) Arketypen jeg har valgt for denne skolesiden er Rebellen. Det er en arketype som må tørre å stå trygt i valg som majoriteten ikke liker. Stygge nettsider er en klassisk Arketype rebell da den skaper asosiasjoner til noe som enda ikke er etablert og godtatt hos majoriteten. Disse tenktene er for eksempel skrevet uten særlg gjrnnomgang og man får bare ett forsøk. Jeg gir uanset f i om det står så mye rart oppi her. Det er tross alt dette som er meningen. 

Når det kommer til din bedrift/ nettside er det absolutt ikke sikkert Rebellen er det rette arketypevalget for deg, men dette finner vi ut sammen. 

Jeg tenker du skal ringe og høre om jeg er like gæren i virkeligheten som jeg framstår på dette nettstedet.  

Pris blir vi enige om alt ettersom hva du trenger hjelp til.

 

Håper vi snakkes. 🙂

bilde av to fightere fra UFC hvor dem slenger skit rundt en meldingslogg der darren till mobber marvin vettori