Bjoerk Media

Hei alle i Odal Sparebank.
Denne siden er bare synlig for ansatte hos dere med lenke.

Denne siden oppsumerer foranledningen til hvorfor dere tapte i tingretten under behandling rundt tvangssalg av huset mitt. 

Foranledning.

Opptaket som ble avgjørende i tingretten.

Jeg vant hele rettssaken alene og tok dere i å lyve ang dette opptaket.  

Hvorfor trakk dere meg til tingretten uten å behandle saken først?

Jeg gjorde virkelig min del, men det virker som en bevisst handling fra deres side å ikke behandle meg som en nøytral kunde og slik DRA meg inn mot et tvangssalg. 

Jaja. Det gikk jo greit.
Dere tapte rettssaken og her står vi. 🙂

Dette er noen av verktøyene jeg bruker for å hente oppmerksomhet, spre budskap og skape besøkende til nettsider.

Jeg bruker Facebook, Google og Snapchat
daglig for å skape trafikk

Facebook Annonser

Facebook markedsføring passer for alle bedrifter (og bloggere) som ønsker mer trafikk, oppmerksomhet, salg eller leads.

Med Facebook annonsering kan du også påvirke store områder til å få med seg tilbudet ditt som butikk for en billig penge. Facebook annonsering passer for de fleste bedrifter og er etter min mening et must for å hente tilbake oppmerksomhet. 

Et proft oppsett koster deg i praksis ikke penger da det er meningen at du skal tjene mer på annonsene en det koster i utgifter.

Det er stor variasjon i hvor mye du klarer å tjene ekstra på å starte med Facebookannonser. Derfor anbefaler jeg å alltid ha med en proff som alternativt ser over arbeidet ditt.  

Kontakt med ved spørsmål 90163011

Google Annonser

Google er konge når det kommer til å finne de personene som er interesserte i deg som bedrift.

De aller fleste bruker Google når man leter etter en tjeneste. Ved å bruke Google ads kan du plassere annonsen din rett inn i søkefeltet og slik få superaktuell trafikk til nettstedet ditt.

Det går også an å finne tilbake til folk som har søkt etter en bestemt tjeneste eller firma. På den måten kan du kapre trafikk fra konkurrentene dine. 

Om du har høykonverterende nettsider vil denne trafikken effektivt bli om til kunder.

Det er litt komplisert å sette opp google ads, men jeg kan fint hjelpe deg å enten komme i gang som en startpakke eller drifte kontinuerlig. Da forbedrer jeg annonsene dine hver måned, noe som kreves uansett når du kjører ads. 

Snapchat Annonser

Snapchat markedsføring er spesielt genialt om du ønsker å nå et yngre publikum. 

Kostpris på Snapchat er også billigere en Facebook og Google generelt ettersom det er en mindre brukt annonseringskanal. 

Du kan også oppnå stor lønnsomheten med Snapchat om du legger de samme annonsene du kjører på Facebook over på Snapchat også. Da oppnår du noe som kalles Omnichanel markedsføring. 

Med omnichanel markedsføring oppleves du som en større og mer seriøs bedrift en om du bare kjører annonser over èn kanal.

Snapchat er spesielt godt til å spre ut budskap til bloggen eller bedriften din.