Bjoerk Media

Når nettsidene er en viktig

inntektskilde​

Ønsker du å få bestillinger direkte i nettsiden, eller at kunder aktivt tar kontakt via nettsiden for å kjøpe ditt produkt? Da er PROFF nettsidepakke for deg. Nettsidene er formet til formål å hente inn så mye omsetning som mulig til ditt firma. Her benytter vi alle triksene i boka!
Ettersom dette fører til flere salg så vil 75,000kr være verdt hver krone da investeringen på et tidspungt har tatt igjen kostnaden. Målet mitt er at vi begge skal bli økonomiske vinnere og det får vi kun til om vi legger litt instats i det.

Next level shit. Her trekker jeg inn proff fotograf og har med 2 andre ressurser for å ettergå min egen jobb i sømmene. Typisk arbeidsmengde på en side som dette ligger på 150 timer og leveres klar etter ca 1.5 måned etter påstartet produksjon. Faktura sendes 50/50 oppstart leveranse.

Med WordPress og Elementor har du en Kalashnikov av en nettside uten begrensninger. Det er mange programerere der ute som argumenterer for at man må bygge PROFF nettsider i kode, men NEI. Da kan ingen bidra effektivt annet en utvikleren selv og du blør masse penger. Med kombinasjonen WordPress og Elementor har man mulighet til enkelt å la ansatte få bidra på nettsiden med for eksempel tekster og bilder. Bare husk å respektere webmaster og ikke overkjøre avgjørelser.

Dette produktet lar seg best benytte ved å kombinere med Drift og Markedsføring. 

Dette er en kraftpakke av et system som bedriften din kan vokse med!

Dette inngår i nettsidene dine

Årlige kostnader

WordPress er som alltid gratis, men det koster noe å holde nettsidene oppe på nettet (Hoasting).

Om du hoaster og gjør dette selv koster det deg Kr 1000kr Pr år. Da fikser du også alt på din egen server om den krasjer eller at noe annet skjer. Om du ikke kan dette selv så anbefaler jeg deg følgende.

Jeg hoaster og fikser alt, du kan lene deg tilbake med nervene i behold.
Kr 5000 pr år.

Drift

Fra kr 5000 pr måned.

Om du trenger at noen jobber jevnt og trutt med nettsidene og oppdaterer dem etter behov er dette en god investering.

Dette er anbefalt for bedrifter som ønsker å satse på nettsidene sine. Dette er noe seriøse firmaer gjør, så om du er liten vil dette også skape et solid inntrykk ovenfor kundene dine.

PROFF Nettside

75.000.-

Inkluderer

Har du allerede en nettside i Elementor? Ta kontakt for pris

Daniel Bjørk

Bra nettsider til firma

40.000

Inkluderer

Har du allerede en nettside du ønsker å forbedre? ta kontakt for pris

Daniel Bjørk

Årlige kostnader

WordPress er som alltid gratis, men det koster noe å holde nettsiden oppe på nettet (Hoasting).

Om du hoaster og gjør dette selv koster det deg Kr 1000kr Pr år. Da fikser du også alt på din egen server om den krasjer eller blir hacket.
Om du ikke kan dette fra før så anbefaler jeg deg følgende.

Jeg hoaster og fikser alt, du kan lene deg tilbake med nervene i behold.
Kr 5000 pr år.

Drift

Fra kr 5000 pr måned.

Om du trenger at noen jobber jevnt og trutt med nettsidene og oppdaterer dem etter behov er dette en god investering.

Dette er anbefalt for bedrifter som ønsker å satse på nettsidene sine. Dette er noe seriøse firmaer gjør, så om du er liten vil dette også skape et solid inntrykk ovenfor kundene dine.

BRA nettsider for seriøse bedrifter

Har du et firma som trenger en bra nettside? Da vil dette være en god pakke for deg. Bra nettsider vil gjøre at du blir tatt seriøst i din bransje og er laget for å skape god konvertering. 

Det inngår en del timer når man skal lage bra nettsider og det er ikke gjort i en fei. Godt håndverk tar litt tid og lønner seg alltid i lengden. Det er stor forskjell på sider som er laget raskt og de som blir jobbet med. 

Når man lager bra nettsider bør man legge ned ca 70 timer jobb. Grafisk tar tid, tekst tar tid utforming og det tekniske tar tid. Legger man ikke ned timene vil nettsidene dine skape færre kunder til deg.

Med WordPress og Elementor har du en Kalashnikov av en nettside hvor hele bedriften kan bidra ved behov. Det er mange proffe der ute som argumenterer for at man må bygge nettsiden i kode, men NEI. Da kan ingen bidra effektivt annet en utvikleren selv og du blør penger. Med kombinasjonen WorpPress og Elementor har man mulighet til enkelt å la folk få bidra.

 

Dette inngår i nettsidene dine

Proff LANDESIDE

En landeside er en side man bruker for spesifikke kampanjer og er designet for å skape salg. Jeg kan også lage landesider på et produkt eller kategoriside om dette er mer fordelaktig for deg og din strategi.

Nedenfor har jeg lagt ved den beste videoen jeg har sett når det kommer til hvordan man utformer gode landesider. Jeg følger de samme prinsippene som Exposure Ninja når jeg lager landesider for deg.

Om du alt har nettsider jeg skal bygge på kan jeg bruke de fleste programmer. Men om jeg får velge selv så velger jeg alltid å bygge i WordPress og Elementor da dette er programmene jeg selv er raskest i og kjenner best.

Årlige kostnader

WordPress. Er som alltid gratis, men det koster noe å holde nettsiden oppe på nettet (Hoasting). 

Om du hoaster og gjør dette selv koster det deg Kr 1000kr. Men da fikser du også alt på din egen server også når den Krasjer. Så om du ikke kan dette fra før så anbefaler jeg deg følgende. 

Jeg hoaster og fikser alt, du kan lene deg tilbake med nervene i behold.
Kr 4000 pr år.

 

Drift

Fra Kr 10.000 pr måned.

Drift på landesider er litt annerledes en på nettsider da det stilles krav til raske endringer spesielt i de første 2-3 månedene.

Drift på nettsider inneholder også mye smart A/B testing. 

Etter at man har fått gode tall legger man som regel vekk drift da de presterer som de skal og man trenger da ikke forbedre mer.

Proff LANDESIDE

40.000

Inkluderer

Har du allerede en nettside du ønsker å forbedre? ta kontakt for pris

Daniel Bjørk

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er WordPress?

WordPress er et system som gratis lar deg publisere nettsider på nettet. Selv om selve programvaren WordPress er gratis så må man tilregne kostnader for drift av server eller webhotell. ca 40% av alle nettsider som er laget er laget i WordPress så om du velger å drive nettstedet ditt i WordPress er dette en sikker vinner med mange muligheter. 

Hva er Elementor?

Elementor er en plugin til WordPress som lar deg utforme nettsidene dine enklere. Elementor er hva vi kaller en pagebuilder med et drag and drop system der du kan dra bokser inn i forskjellige mønstre framfor å måtte skrive egen HTML kode som tolkes av nettleseren. 

Ettersom Elementor er den mest populære pagebuilderen til WordPress finnes det mange som kan jobbe effektivt på nettsidene dine da dette er et kjent system om du noen gang skulle bytte byrå. Du trenger derfor ikke nye sider for å gjøre et skifte og neste mediebyrå kan da enkelt fortsette der forgjengeren slapp. 

Hvorfor koster noen nettsider lite og andre mye?

Det korte svaret på dette er at det kreves timer for å skape gode nettsider. Det er stor forskjell på pene og gode nettsider så om du er en seriøs bedrift så anbefales det på det sterkeste å legge inn litt albufett og gjøre det så bra som mulig når du først er i gang. En halvveis jobb skaper ingen resultater i dagens marked. Når du har gode nettsider kan du typisk få en konverteringsrate på 2-3 prosent. Mot en mindre god nettside som ikke produserer en eneste henvendelse. Dette er krise for deg som bedriftseier da du mister omsetning hver dag folk ikke signerer seg opp til å kjøpe din tjeneste. 

Trenger jeg markedsføring til bedriften min? 

Når du først har gode nok nettsider og ønsker deg fler kunder så er svaret ja! Markedsføring er jo i praksis bare en sekkebetegnelse på trafikken man henter til nettsiden din med folk som vil kjøpe ditt produkt. Husk på at klikk fra annonsering bare er klikk og det er nettsiden som står for salget! Det er så vanskelig å tjene penger på nettet i 2023 at du må ha alt perfekt på nettsidene dine for å lykkes med annonsering. Dette krever en god del og det er mange, mange byråer som ikke klarer å få til en eneste konvertering. Du må beøage deg på å måtte ansette en som er helt hodestupsk interessert i akkurat det å skape salg med nettsider!

 

 

 

 

Dette er inkludert i en god Nettsidejobb. 

– UX Betyr User Xperiance og er egnetlig bare pent for bruker mainipulasjon. Vi som lager proffe nettsider forsøker iherdig å manipulere inn så mange kunder ved å bruke varierende teknikker. Dette er helt vanlig, men det er skjeldent du hører om noen som sier det så direkte. Alt for å gjøre om så mange besøkende som mulig til kunder. 

– UI Betyr hvor pent du har laget sidene dine. User Interface eller brukergrensesnitt på norsk. Er en sekkebetegnelse på alt som omhandler hvordan nettsidene og markedsføringen din ser ut. 

Gode bilder fra proff fotograf! Forskjellen ligger i av vi med proff fotograf sammen med meg som digital markedsfører klarer å sette sammen bilder som erstatter tekster og skaper en visuell forsåelse av ditt produkt. Tenk det et fot som ser bra ut, og samtidig mye om deg. Ofte kan vi bruke bilder tatt med gjennomsiktig bakgrunn så vi kan sette bilder sammen til å bli illustrasjoner som forteller prinsipper eller hva som skjer om man bruker et produkt. 

Raske nettsider i WordPress og Elementor vil du ha mer en raske nok nettsider. Elementor har et rykte på seg for å være tregt, men der er som regel bare folk som ikke kan basis nettsidekoding som kunsten å lage en side så liten som mulig. Dette handler fort også om hvoran man komprimerer bilder og antall bokser mn lager i boksene om det var forståelig? 😛 Jeg snakker om måten nettsider er byttet opp på for å klare alle formatene den blir vist på. 

Google Analytics satt opp riktig vil alltid gi deg god kunskap på hvor mange besøkende det er på siden din og annen brukerstatistikk som hvilke sider de dro innom og om de kjøpte noe. 

Pixeloppsett for tracking er noe jeg alltid setter opp da dette er noe som fanger opp IDen til den besøkende på nettsiden og sender signaler tilbake til annonsekilden som Facebook og TikTik om at den og den personen har vært innom. 

GDPR riktige nettsider, det betyr bare at du får nettsider som ikke starter å spore noe med Pixler før den beskende har gidkjent dette. Og kort info om hva du gjør med brukerinformasjonen de legger igjen om de for eksempel melder seg på noe. Hvor lenge har di den, hva gjør du med den osv. 

God Tekst (her må du også være med litt)

 

Vil du at jeg skal vise deg noen eksempler på nettsider/ salgs-sysemer jeg har laget?

Ta kontakt så ordner vi dette gjennom et videomøte. 🙂

90163011