Bjoerk Media

Om meg og Bjoerk Media

NB. Jeg er på jakt etter en partner til rette prosjektet.
Har du for eksempel et fantastisk produkt og trenger noen til å stå for salget?

Da er jeg er åpen for forslag.

Lurer du på noe rundt Digital Markedsføring?

Slå gjerne på tråden

Tlf. 90163011

Daniel@Bjoerk.com

Hei og velkommen til Bjoerk Media. Jeg er utdannet digital markedsfører fra Noroff og kan vise til et bredt utvalg av digitale jobber og prosjekter. Som person er jeg superdedikert mot å skape noe jeg kaller for digitale ROI-Maskiner. Dette går ut på å lage nett og landesider som kan gjøre om trafikk til kunder. Jeg kjører trafikk, genererer leads og slik øker jeg omsetningen til din bedrift. 

Med meg kan du forvente en totalitær tilnærming for markedsføring. Med Bjoerk Media får du skreddersydd alle løsninger for maks effekt. Med min brede kunnskap og erfaring innen digital markedsføring og din forståelse for ditt firma kan vi sammen skape en helt unik salgsreise for dine kunder, noe som hjelper deg å øke i omsetning.

Jeg jobber med alt fra søkemotoroptimalisering, Facebook annonser, e-postmarkedsføring, Google annonsering og mye mer for å sørge for at din bedrift kjører så effektiv markedsføring som mulig.

Jeg er veldig stolt av å være en tung pålitelig partner for mine kunder og jobber alltid for å levere resultater som overgår forventningene. Digital markedsføring kan virke overveldende og komplisert, derfor tilbyr jeg en enkel og lett tilnærming der jeg kan står for alt.

Jeg leverer generelt tunge systemer og prioriterer derfor jobber som er av en viss størrelse og lengde. 

Dette kan jeg hjelpe deg med

  • Rekrutering
  • Salg av produkter
  • Genere Leads
  • Profitere på bedriftsblogg
  • Merkevarebygging
  • Publisitet for bloggere (Skape viralt materiale)
  • Skaffe deg kunder
  • Øke din troverdighet
  • + Mye mer
 

Dette er noen av verktøyene jeg bruker for å hente oppmerksomhet, trafikk, leads og salg til bedriften din