Bjoerk Media

Om meg og Bjoerk Media

NB. Jeg er på jakt etter en partner til rette prosjektet.
Har du for eksempel et fantastisk produkt og trenger noen til å stå for salget?

Da er jeg er åpen for forslag.

Trenger du hjelp med Facebook eller Google Annonsering?

Tlf. 90163011

daniel@bjoerk.com

Hei og velkommen til Bjoerk Media. Jeg er utdannet digital markedsfører fra Noroff og kan vise til et bredt utvalg av digitale jobber og prosjekter. 

Som person er jeg superdedikert mot å skape noe jeg kaller for ROI-Maskiner. ROI-Maskiner kan best beskrives som et salgssystem laget med landesider og digital markedsføring der målet er å skape mer omsettning. Jeg kjører trafikk, genererer leads og slik øker jeg omsetningen til din bedrift fra måned til måned. 

Du får skreddersydde løsninger for maks effekt inkluderende custom bilder og egne landesider. Med min brede kunnskap og erfaring innen digital markedsføring og din forståelse for ditt firma kan vi sammen skape en effektiv salgsreise for dine kunder og slik tjener du mer penger.

Jeg jobber med alt fra søkemotoroptimalisering, Facebook annonsering, e-postmarkedsføring, Google og mye mer.

Digital markedsføring kan virke overveldende og komplisert, derfor tilbyr jeg en enkel og lett tilnærming der jeg og mine folk kan står for alt til en fast pris i måneden.

Dette kan jeg hjelpe deg med

  • Rekrutering
  • Salg av produkter
  • Genere Leads
  • Profitere på bedriftsblogg
  • Merkevarebygging
  • Publisitet for bloggere (Skape viralt materiale)
  • Skaffe deg kunder
  • Øke din troverdighet
  • Øke kjennskapen av ditt produkt 

Dette er noen av verktøyene jeg bruker for å hente oppmerksomhet, trafikk, leads og salg til bedriften din

Annonsering

Nettside

Data

Foto/ video