Bjoerk Media

Google Annonsering

Google 

Annonsering

Slik fungerer et samarbeid med meg

Se video

Google annonsering er en månedlig tjeneste der målet hver måned er å gjøre det bedre en den forrige i antall kunder. Ved å leie meg inn som markedsfører/ selger med Google Ads får du en totalpakke som inkluderer oppsett, produksjon av annonser som tekst, display, perfomance max eller Youtube. Jeg tar meg av alt fra GDPR, Landesideforbedring, oppsett av Google analytics, Tag manager, Konverteringssporing (se hvem som faktisk ble kunder og ikke), Forbedring fra måned til måned. 

Nå (Juni 2023) kjører jeg annonser for 8 annonsekontoer og har plass til noen fler.

Ettersom jeg er utdannet digital markredsfører kan jeg gjerne implementere andre annonseflater til å jobbe sammen med Google Ads kontoen din som, Snapchat, Facebook, Instagram eller lignende. 

Du får selvfølgelig månedlig rapportering om arbeid som er utført og om tiltak jeg setter i gang for å øke kunde antallet ditt. 

Slik øker jeg omsetningen din med Google Ads

Å dokumentere kundereisen slik at jeg får en soleklar forståelse a hva det er som trigger kundene dine til kjøp og forbedre fra måned til måned. Det tar heldigvis ikke lang tid før vi starter å se at kunder kommer inn. 

Omsettningsgaranti

Om du kjører annonser fra før av betyr dette at jeg må slå dine annonser i prestasjon. Og om jeg setter opp en helt ny annonseringskanal er garantien at du skal tjene penger på det vi setter opp og alltid gjøre det bedre.