Bjoerk Media

Google Annonsering

Google 

Annonsering

Slik fungerer et samarbeid med meg

Se video

Slik fungerer et samarbeid med meg

Se video

Google Annonsering er en månedlig tjeneste der målet er å overgå den foregående månedens prestasjon i form av kundetilvekst. Ved å bruke meg som din markedsfører/selger får du en pakke som dekker annonseoppsett, annonseproduksjon (tekst, display, Performance Max eller YouTube), alt ettersom hva jeg finner best for din bedrift. 

Jeg vil ta hånd om alt, fra GDPR, forbedringer av landingssiden, oppsett av Google Analytics, Tag Manager, Konverteringssporing (for å identifisere dine faktiske kunder) og mye mer for at du skal få så mange kunder som mulig. 

Per nå (juni 2023) administrerer jeg annonser for 8 kontoer og har plass til 5-6 til. 

Som en sertifisert digital markedsfører fra Noroff, kan jeg sømløst integrere andre annonseplattformer som Snapchat, Facebook, Instagram og lignende med din nettside om det skulle være behov for dette. 

Om du lurer på hvordan man kan gjøre om fler av dine besøkende til kunder kan du lese denne artikkelen.

Du vil motta månedlige rapporter på hvilke tall vi kjører på.

Her er hvordan jeg øker inntektene dine med Google Ads. Jeg kartlegger kundereisen for å få en krystallklar forståelse av hva som motiverer kundene dine til å foreta kjøp, og sikter mot forbedringer måned etter måned. Heldigvis tar det ikke lang tid å begynne å se nye kunder komme inn.

Ønsker du å lese mer OM MEG kan du klikke her

 

Google annonsering er en månedlig tjeneste der målet hver måned er å gjøre det bedre en den forrige i antall kunder. Ved å leie meg inn som markedsfører/ selger med Google Ads får du en totalpakke som inkluderer oppsett, produksjon av annonser som tekst, display, perfomance max eller Youtube. Jeg tar meg av alt fra GDPR, Landesideforbedring, oppsett av Google analytics, Tag manager, Konverteringssporing (se hvem som faktisk ble kunder og ikke), Forbedring fra måned til måned. 

Nå (Juni 2023) kjører jeg annonser for 8 annonsekontoer og har plass til noen fler.

Ettersom jeg er utdannet digital markredsfører kan jeg gjerne implementere andre annonseflater til å jobbe sammen med Google Ads kontoen din som, Snapchat, Facebook, Instagram eller lignende. 

Du får selvfølgelig månedlig rapportering om arbeid som er utført og om tiltak jeg setter i gang for å øke kunde antallet ditt. 

Slik øker jeg omsetningen din med Google Ads

Å dokumentere kundereisen slik at jeg får en soleklar forståelse a hva det er som trigger kundene dine til kjøp og forbedre fra måned til måned. Det tar heldigvis ikke lang tid før vi starter å se at kunder kommer inn. 

Omsettningsgaranti

Om du kjører annonser fra før av betyr dette at jeg må slå dine annonser i prestasjon. Og om jeg setter opp en helt ny annonseringskanal er garantien at du skal tjene penger på det vi setter opp og alltid gjøre det bedre.