velkommen til daniel`s Hjemmeside

Denne siden er en god gammeldags hjemmeside slik vi hadde på starten av 2000 tallet. Her gjør jeg alt mulig. Det kan være seg å sette opp ting, gjøre noe responsivt, teste programmer, kræsje noe, kjøre backup, forsøke å hacke meg selv, gjøre noe viralt og ellers alt mellom himmel og jord.

Dette er jeg god på

Google Analytics

Google analytics er et verktøy jeg bruker for å måle aktiviteten din som bruker. Her kan jeg også se hvilket oppsett som gir de beste resultatene.

SEO

Det er viktigere en noen gang å bli funnet på nett. Søker du etter et firma og ikke finner det på første forsøk kan du regne med at kunden klikker seg videre.

WordPress

WP er bygget på open source og gir meg som web utvikler et godt verktøy i jobben jeg gjør. Jeg drifter nå NorskeKlesmerker.no i WP på egen server.

Responsive nettsteder

Mobilen utgjør langt mer nett-trafikk en PC. Man trenger derfor å gjøre nettstedet fine å se på når man bruker mobil. Lettere sagt en gjort. Gå inn på denne siden via mobilen så kan du se selv hva man kan få til.

Epost markedsføring

Ved å automatisere epost utsendelser kan man ligge i sofaen mens nettbutikken tar seg av jobben. Det kaller man et godt designet nettsted

UX og UI

Man kan ha en så fin nettside man bare vil, men om den ikke er designet for å få publikum til å gjøre en forutbestemt handling er det omtrent ikke poeng å ha en nettside. Hvem vil vel drive en nettbedrift som ikke genererer resultater.

Nedenfor er noen av bøkene jeg leser om dagen.

bøkene jeg leser om dagen

Last ned guide til seo vennlige blogginnlegg her

Ved å trykke på knappen videresendes du til Digitalutopi.no som er Noroff studentenes egen nettside. Denne guiden er et utklipp av eksamensoppgaven jeg leverte til jul i digital markedsføring

Ønsker du å bli kjent med digital markedsførings studenter?

Klikk på knappen for å lese mer om den fantastiske
digital markedsførings klassen vi er en del av på Noroff

lurer du på noe? slå på trådenKlikk på det grønne ikonet.
Virker på både PC og mobil

Bjoerk Digital Media Byrå

Ved å godta GDPR gir du oss datagrunnlag vi kan studere og benytte til opplæring. På forhånd takk. Man godtar dette i boksen her :)

Om du skulle ønske å vite mer se https://bjoerk.no/personvern for mer info. Der kan du også bestille all informasjon vi  har lagret om deg hvis du skulle ønske det.