Alle studenters største ønske er å tjene penger på eksamen! <
Her forteller jeg deg hvordan jeg gjorde det.


Først av alt så kan jeg jo åpne med at jeg studerte jeg digital markedsføring på Noroff i Oslo 20-21. 
Noroff er en fagskole så gjennom hele året har det vært veldig mye praktisk rettet læring så det er nok enklere for fagskole studenter å klare eksamen slik ettersom vi faktisk skal ut å praktisere i en bedrift under eksamen. Alikevell er jeg den eneste jeg hittil vet om som fikk betalt for å utføre eksamen på Noroff det året. Studerer du akademica er jeg sikker på at det jeg gjorde vil la seg overføre til deg også. God lesing.  


Prøving og failing før studier med nettbutikk. 
bjoerk Media første go
Corona Perioden. Dritt lei av å være alene
la ut en post på Netthandel Norge
Akasa kom ut som en klar vinner
Lagde en avtale med bedriften FØR eksamen
Arbeidet som F under eksamen
Gjøreliste tatt ut fra eksamensoppgaven 
på bekostning av eksamensresultatet
På tide å sende faktura
Hva jeg skulle gjort annerledes 

Bjoerk Digital Media Byrå

Ved å godta GDPR gir du oss datagrunnlag vi kan studere og benytte til opplæring. På forhånd takk. Man godtar dette i boksen her :)

Om du skulle ønske å vite mer se https://bjoerk.no/personvern for mer info. Der kan du også bestille all informasjon vi  har lagret om deg hvis du skulle ønske det.