Er du min nye partner in business

Jeg er på let etter min perfekte match.

Selv kan jeg bidra med å lage et salgs system som genererer kunder på kommando med internett!

Jeg har noen kriterier på hvem jeg kan og ønsker å jobbe med.
Se videoen og les teksten så kan du jo få en følelse på om du tror vi er en match eller ikke. 

Om så ta kontakt på oppgitte telefonnummer nedenfor eller send meg en mail på [email protected]

Dette er hva jeg kan bidra med i et partnerskap. 

Jeg kan bidra ved å lage komplekse salgssystemer via internett og slik stå for en stor del av verdiskapningen i firmaet. Salgssystemene jeg nevner skapes via relevant trafikk inn til høykonverterende nettsider. Jeg lager da systemer som enten skaper salget med en gang eller deler opp salget i flere ledd og skaper tillitt først, alt ettersom hva vi skal selge vil systemene se forskjellige ut. 

Måten jeg jobber på er at jeg kontinuerlig løser flaskehalser der jeg ser at et ledd er svakt i salgsprosessen. Der jeg selv ikke har resurrser kan jeg hente inn dette eksternt. 

Mine svakeste sider faglig er foto og video. Men jeg er en som alltid lærer noe nytt så om vi har tid og litt ressurser kan jeg selvfølgelig lære meg dette også om det trengs. 

Dette er hva jeg søker. 
Aller helst vil jeg jobbe med en person som har troen på at vi kan skape et helvetes stort selskap sammen!
Du kan gjerne være et investeringsfirma, allerede oppstart med midler, et firma som ønsker å vokse men sliter med å finne rette personen å gjøre det med eller lignende.

Jeg er fleksibel på hvordan vi løser et eventuelt eierskap, jeg er ALL INN i dette gamet med klør og tenner så jeg kan også være villig til å gi deg en no cure, no stock deal. 

Samtidig har jeg noen kriterier jeg må ha oppfylt for at det skal være interessant for meg å gå i partnerskap med deg.  

1. Du må leve for å jobbe! jeg er en person som jobber kontinuerlig og lever for å tjene penger på internett. Det er alt jeg tenker på. Når jeg drømmer, er det om flaskehalser og internettsalg. jeg vil naturlignok ikke jobbe med noen som ikke har det samme drivet som meg, men du må ha din egen interesse så vi fyller hverandre ut.

2. Du må ha midler eller skaffe midler så vi kan utvikle salgssystemet i fred uten press økonomisk. Jeg kan fint jobbe for et minimum mens vi er i oppstart, men jeg kan ikke sette av 100% av tiden min uten midler til mat og opphold. Jeg må takke nei til partnerskap om jeg ikke kan ha fullt fokus på det som er viktig og samtidig måtte hente cash til basics naturlig nok. 

3. Vi må møtes for å se om kjemien stemmer. Jeg vil være ærlig med deg fra dag 1 på hvem jeg er med sterke og svake sider. I retur krever jeg det samme av deg da vi raskt vil måtte stole hverandre. 

4. Jeg trenger full kontroll fra start til slutt på salgsreisen. Jeg trenger frie tøyler da jeg er en veldig dominant person som krever min rett når jeg ser at det er best for inntjeningen. Alikevell er jeg fullt åpen for å løsne på noe om det faktisk fører til det bedre. 

5. Vær ærlig med meg. Jeg elsker folk som er tøffe nok til å si ting som det er uten å gjemme seg bak unnskyldninger eller hvite løgner. 

6. Du er også modig utenom det vanlige. Var du superflink på skolen? Fint, men da at du nok også bunnet opp i regler og begrenser deg selv, det er ikke jeg! Selvfølgelig innenfor en viss grense men jeg er en person som går min egen vei. Om dette stresser deg kommer du nok til å bli stressa av meg som person. Så du må til en viss grad være en fri sjel. (derfor er punkt 3 så viktig) Les det igjen. 

Dette motiverer meg

STORT og EKSPLOSIVT. Jeg er en modig person som tør å tenke stor, eget og annerledes. Gjør vi det alle andre gjør så skiller vi oss heller ikke ut og skaper dårlige resultater.

Jeg liker å jobbe og skape noe veldig vellykket. Ikke så mye av penger men jeg har et stort mål om å tjene MEGA selvom dette ikke er min hovedmotivasjon. 


Dette er eksempler på passende prosjekter jeg ønsker å bli med på. 

  • (IT firmaer som har et bra produkt å selge) 
  • Satsinger for bygg og anlegg
  • Treingssenter som vil bli kjede og utfordre
  • Investorfimaer som trenger en som overser internettsalget. Jeg skjønner at du ikke lar meg bli med på eiersiden på holdingfirmaet mm jeg klarer å skape resultater men da skal vi også lage en gullkantet avtale jeg kan strekke meg etter. Vi blir enige etter resultater er oppnådd!
  • Nettbutikker som har satsning med investor osv.
  • Andre firmaer som.


Da håper jeg du leste noe interessant og at du slår på tråden for å bli kjent. 90163011gående prosjekter

Kjenner du noen som trenger en som meg?
kopier gjerne adressen og send videre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit